FOTOSESSION HOS KLINIKK HAUKELAND

Kunde: Klinikk Haukeland

Prosjekt: Fotografering

Nettside: https://www.klinikkhaukeland.no

Klinikk Haukeland tilbyr kosmetisk og plastisk kirurgi sentralt i Drammen. I forbindelse med lansering av deres nye hjemmeside ble det levert nye fotografier fra både lokalet og av de ansatte. Vi fikk også ordnet bilder av noen av operasjonene, slik at dette kunne brukes på den nye hjemmesiden.

HVA SIER KUNDEN

«Veniro har laget ny hjemmeside til klinikkhaukeland.no. Vi er svært fornøyde med resultatet og ikke minst prosessen underveis. Vi opplevde at Veniro satte seg godt inn i vår bransje og møtte svært godt forberedt til våre møter.
Veniro er teknisk og faglig avanserte, er svært tilgjengelige og jobber raskt med klare tidsfrister.
Vi vil så langt takke for samarbeidet, men har flere prosjekter som vi benytte oss av Veniro til å hjelpe oss med. Anbefales!»

Lars Haukeland

Klinikksjef / Daglig leder
Lars-Haukeland450x450

NY HJEMMESIDE

Veniro ble kontaktet av Lars Haukeland med forespørsel om å lage en ny hjemmeside for deres nyetablerte klinikk. I en svært konkurranseutsatt bransje med mange tunge aktører ble det desto viktigere å ha en hjemmeside som kvalifiserte til god plassering hos Google. Hjemmesiden har hatt stort fokus på SEO (Søkemotoroptimalisering) og funksjonalitet. Online timebestilling og kontinuerlig oppdatering er to viktige stikkord for denne hjemmesiden.

TRENGER DU NYE FOTO ELLER HJEMMESIDE?

Et godt samarbeid starter alltid med en hyggelig samtale.