Vrengen Maritime, en pioner i bransen

Kunde: Vrengen Maritime

Prosjekt: Ny hjemmeside / nettbutikk med integrert ordremodul

Nettside: www.vrengenmaritime.no

Vrengen Maritime er en av Vestfolds største tilbydere av både nye og brukte båter samt båtopplagstjenester. De fører kjente merker som Nordkapp, Zodiac, Sting og mange fler. Vrengen Maritime er kjent for å bryte vei når det kommer til markedsføring, og i den anledning har vi hjulpet til med utvikling og design av ny hjemmeside / nettbutikk med mulighet for å skreddersy og bestille båt direkte fra sofaen.

Bestill din båt fra hjemmesiden

Bestill din nye båt, rett fra sofaen

Som første og eneste i sitt marked kan du nå via Vrengen Maritime sine hjemmesider bestille din nye båt, ferdig utstyrt med ditt motorvalg og utstyrspakke. Vrengen Maritime ville ha en dynamisk hjemmeside hvor alle båtmodeller ligger ute på nett, med tilhørende priser og utstyrspakker. For Veniro har dette vært en stor og krevende jobb med tanke på de hundretalls kombinasjonene man må legge inn for å oppnå dette. Samtidig har det vært utrolig morsomt å kunne hjelpe til med en såpass stor løsning som har vist seg å fungere utmerket.

Bestill din båt fra hjemmesiden
Demo for nettbutikk
Demo for nettbutikk

Priskalkulator

Velg ut din neste båt, tilhørende utstyrspakke samt ønsket motor og få opp prisen på konfigurert vare. I tillegg kan du nå få opp Santander sin lånekalkulator og se hvor mye nettopp denne båten vil koste deg pr måned. Her kan du selv justere lånebeløp, egenkapital og nedbetalingstid. Som en av de første i Norge kan du nå handle din båt direkte fra sofaen uten å måtte gå innom en forhandler.

NY LOGO

Er du fra Vestfold har du kanskje sett Vrengen Maritime sin logo før? Vi har redesignet og freshet opp logoen og gjort den mer dynamisk og moderne. Gammel fargeprofil er tatt vare på, men små justeringer har blitt gjort. Selve logoen består i dag av både symbolbruk og fet font, slik at denne er lett å se på ulike medier. Logoen har i ettertid blitt brukt på både web, foliering av bil og til trykk på bannere og plakater.

HAR DU ET LIGNENDE PROSJEKT?

Et godt samarbeid starter alltid med en hyggelig samtale.