MANN OVER BORD!

Kunde: Marine Safety

Prosjekt: Ny hjemmeside

Nettside: www.marinesafey.no

Veniro står bak design og konsept av Marine Safety sin nye hjemmeside. Marine Safety leverer sikkerhetsutstyr til maritim industri og de har spesialisert seg i proff- markedet for nettopp denne bransjen. Redningsvester, drakter og AIS- sporing er noen av produktene de fører mot sine kunder. Veniro fikk jobben med å sette opp en strukturt hjemmeside som snakker direkte til denne målgruppen. Basert på webanalyse for nettopp deres målgruppe ble det satt sammen ett design som snakker direkte til sluttkunden.

Responsivt design

Som alle våre hjemmesider er også Marinesafety.no 100% responsiv, og nøyde kodet opp for å tilpasse seg ulike skjermer og skjermoppløsninger. Over 65% av all trafikk til hjemmesiden generert det siste året kommer fra mobile enheter, og det er derfor svært viktig at denne er funksjonell på begge plattformer.

Video som forsidebilde

Som ett forsøk på å fange den besøkenes interesse med en gang implementerte vi en video i forsideslideren, slik at at hele hjemmesiden skulle fremstå som dynamisk og spennende. I tillegg formidler denne videoen ett scenario og en opplevelse som mange opplever på sjøen, og som mange skulle vært foruten. I mange tilfeller skiller man her mellom liv og død, og det er kritisk at alt av sikkerhets- og redningsutstyr er av høy kvalitet.

Design og produksjon av visittkort

Veniro har også designet og trykket nye visittkort for de ansatte hos Marinesafety. Fargekombinasjonen er hentet fra kjente symboler i bransjen, og disse vekker oppsikt hos målgruppen.

HAR DU ET LIGNENDE PROSJEKT?

Et godt samarbeid starter alltid med en hyggelig samtale.