KLINIKK HAUKELAND - SETTER NY STANDARD

Kunde: Klinikk Haukeland

Prosjekt: Nytt webdesign

Nettside: https://www.klinikkhaukeland.no

Veniro ble kontakt av Lars Haukeland angående design og utvikling av ny og forbedret hjemmeside. I en konkurranseutsatt bransje var det viktig for Haukeland å komme høyt på listene til Google, og samtidig ha en hjemmeside som på en enkel måte vise de ulike behandlingene og tilhørende priser.

Responsivt design

Klinikk Haukelands nye nettside er selvfølgelig 100% responsiv og kan uten noe problem vises på ulike skjermstørrelser. Hjemmesiden tilpasses brukerens skjermoppløsning, og tilpasser innholdet deretter. Over 70% av all trafikken til denne siden kommer fra mobile enheter noe som understreker viktigheten av nettopp dette.

Online timebestilling

Hjemmesiden ble koblet opp mot klinikkens eget journalsystem hvor kunden kan booke både konsultasjonstimer og behandlinger / operasjoner. I ettertid har det blitt undersøkt om online timebestilling har en god effekt på konverteringer i motsetning til vanlige kontaktskjemaer.

Hva sier kunden

«Veniro har laget ny hjemmeside til klinikkhaukeland.no. Vi er svært fornøyde med resultatet og ikke minst prosessen underveis. Vi opplevde at Veniro satte seg godt inn i vår bransje og møtte svært godt forberedt til våre møter.
Veniro er teknisk og faglig avanserte, er svært tilgjengelige og jobber raskt med klare tidsfrister.
Vi vil så langt takke for samarbeidet, men har flere prosjekter som vi benytte oss av Veniro til å hjelpe oss med. Anbefales!»

Lars Haukeland

Klinikksjef / Daglig leder
Lars-Haukeland450x450

Fotografering

Sammen med vår samarbeidspartner innen fotografering har vi fått tatt bilder av hele klinikken, de ansatte og noen ulike behandlinger og operasjoner. Bildene er svært viktig for å kunne lage ett pent uttrykk på nettsiden, og nettopp derfor har dette blitt prioritert i også dette prosjektet.

HAR DU ET LIGNENDE PROSJEKT?

Et godt samarbeid starter alltid med en hyggelig samtale.