Ny hjemmeside for Færder Nasjonalpark

Kunde: Færder Nasjonalpark / Tjøme Kommune

Prosjekt: Ny hjemmeside

Nettside: www.ferdernasjonalpark.no

Færder Nasjonalpark er en perle av en nasjonalpark med beliggenhet i Vestfold og Færder kommune. Veniro ble kontaktet i forbindelse med ønske om en ny nettside, hvor det kunne publiseres informasjon om ulike tilbud og aktiviteter i nasjonalparken. Med utgangspunkt i profilmanualen fra Snøhetta, har vi dseignet og utviklet en hjemmeside med fokus på informasjonsflyt.

RESPONSIVT DESIGN

Ordet responsivt webdesign betyr at hjemmesiden skaleres automatisk etter brukerens oppløsning. Med andre ord vil hjemmesiden skaleres til din skjermstørrelse uavhengig om du besøker hjemmesiden gjennom din datamaskin, tablet eller mobiltelefon. Alle våre hjemmesider blir utviklet med forankring i responsivt design, og baser på brukermønstrert til de besøkende er dette svært viktig i dagens utvikling.

FLERSPRÅKLIG

Færder Nasjonalpark er ett kjent turistmål blandt flere nasjonaliteter, og hjemmesiden kan derfor tilbys på følgende språk; norsk, engelsk og tysk. Økende besøkstall fra Tyskland gjorde det nødvendig å oversette siden til dette språket. Hjemmesiden er også klargjort for flere språk og dette kan implementeres i løpet av kort tid.

Branding og identitet

Skilt montert på vegg

Vi har levert utfreste bokstaver ferdig montert på betongvegg på Nasjonalparksenteret i Færder Nasjonalpark. Retningslinjer for logobruk er satt i Nasjonalparkenes designmanual, utført av Snøhetta. Ta en titt på videoen ved siden av for å se mer av produktet som ble levert.

Fotovegg

Færder Nasjonalpark ønsket ett kunstnerisk preg i sitt inngangsparti. Sammen med seneret designet vi en fotovegg med bilder tatt av lokale fotografer. Bildene ble printet på aluminiumsplater og montert med avstandsstykker i mansory format på veggen. Veggen har vekt mye interesse fra de besøkene og deres inngangsparti har fått ett nytt preg.

HVA SIER KUNDEN

«Veniro har gjort en fremdragende jobb med å skape nye nettsider for FÆRDER NASJONALPARK – vi er glade for å ha fått muligheten til å jobbe med et så spenstig og løsningsorientert selskap som Veniro og vi kan trygt anbefale dem også til omfattende prosjekter.»

Linda Mills

Driftsleder

FOTOGRAFERING

Ved lansering av Færder Nasjonalpark sin nye hjemmeside ble vi leid inn for å fotografere den vakre naturen på Tjøme / Færder kommune. Nasjonalparken har mange flotte steder som bør besøkes, og ett godt tilbud til både turister og fastboende. Nedenfor er et utvalg bilder som ble overlevert til Færder Nasjonalpark.

HAR DU ET LIGNENDE PROSJEKT?

Et godt samarbeid starter alltid med en hyggelig samtale.