VINCE AS - Makes ERP better

Kunde: Vince AS

Prosjekt: Ny hjemmeside

Nettside: www.vince.no

Vince AS jobber til daglig med produksjon og skreddersying av ERP systemer for store aktører i det nordiske markedet. Vince har produsert 3 egenutviklede moduler som de tilbyr sine kunder. Veniro har i samarbeid med Vince utarbeidet ny hjemmeside, med produkter og informasjon om disse er i fokus. Hjemmesiden er ment for B2B segmentet, og retter seg mot store aktører. Siden er derfor laget på engelsk, slik at alle skal kunne forstå deres innhold.

ny hjemmeside for vince

Responsiv hjemmeside

Vince sine hjemmesider er bygget på WordPress sin plattform slik at kunden i ettertid skal kunne publisere eget innhold, uten å måtte sette seg inn i ett eget kode- språk. Hjemmesiden er optimalisert for mobil visning, og vi har utført ulike tester for å optimalisere SEO (søkemotoroptimalisering) og generell performance. Hjemmesiden er tilgjengelig kun på engelsk og retter seg mot B2B markedet. Språket er formet mot store aktører som allerede har kunnskap og som vet hva ERP- systemer er for noe.

ny hjemmeside for vince

Animasjon som virkemiddel

Vince har valgt å lage egne animasjoner som har til hensikt å vise og forklare deres systemer i bruk. Disse animasjonene fungerer svært godt når det kommer til storytelling, og det hjelper brukeren å forstå ett produkt uten å måtte lese uendelig mange sider med dokumentasjon. I tillegg når de ut via plattformer som både YouTube og Vimeo hvor de ikke har vært tilgjengelig tidligere.

HAR DU ET LIGNENDE PROSJEKT?

Et godt samarbeid starter alltid med en hyggelig samtale.