Hjemmeside med sjel

Kunde: Villa Dorothea

Prosjekt: Utvikling av hjemmeside

Nettside: www.villadorothea.no

Våren 2017 fikk Veniro oppdraget med å utvikle en ny og kreativ hjemmeside for Villa Dorothea Retreat i Villa Orcheta i Spania. Liv Freya Grette fra Tønsberg er kvinnen som står bak  konseptet om ett yoga- retreat i disse fantastiske omgivelse.

Vi tok med oss vår samarbeidspartner, Strobe Foto og dro på ett lite eventyr til dette fantastiske retreatet som er totalrenovert og nylig oppusset. Sammen stod vi får alt fra foto og film til utvikling av hele webløsningen med interaktiv web- booking for kurs.

Online kurskalender

Alle kursholdere hos Villa Dorothea får muligheten til å annonsere sitt kurs på hjemmesiden via vår interaktive bookingløsning. Hjemmesiden har stabil og mye trafikk og dette er har vist seg å være en fantastisk måte å promotere sitt kurs på uten store kostnader.

På hjemmesiden kan du se alle datoer hvor det er kurs, samt lese mer om hver enkelt kurs. Her får du innblikk i type kurs, instruktører og mer informasjon som er nyttig å lese før man eventuelt booker sin tur.

La stedet tale for seg selv

Villa Dorothea er noe helt for seg selv, og dette har prøvd å formidles ved hjelp av videoen ved siden av. Villa Dorothea ligger i umiddelbar avstand fra flyplassen i Alicante, men i ett strøk som er stille og behagelig. Her arrangeres det jevnlig kurs og eventer for enhver alder.

Hele Veniro- teamet har ved flere anledninger besøkt Villa Dorothea i ettertid og vi er fantstisk imponert over hva Liv Freya har fått til i løpet av denne korte tiden.

Hva sier kunden

«Veniro har laget ny hjemmeside til klinikkhaukeland.no. Vi er svært fornøyde med resultatet og ikke minst prosessen underveis. Vi opplevde at Veniro satte seg godt inn i vår bransje og møtte svært godt forberedt til våre møter.
Veniro er teknisk og faglig avanserte, er svært tilgjengelige og jobber raskt med klare tidsfrister.
Vi vil så langt takke for samarbeidet, men har flere prosjekter som vi benytte oss av Veniro til å hjelpe oss med. Anbefales!»

Liv Freya

Grunnlegger / Kursleder
Liv-Freya-Villa-Dorothea

Fotografering

Sammen med vår samarbeidspartner, Strobe Foto har vi besøkt Villa Dorothea flere ganger, og tatt bilder og video ved ulike eventer og arrangementer. Bildene blir brukt til ulike markedsføringstiltak både på sosiale medier og ved fysiske produkter som også blir produsert hos oss.

Trenger du foto eller video til ditt prosjekt? Kontakt oss i dag for mer informasjon og gode idèer til nettopp ditt formål.

HAR DU ET LIGNENDE PROSJEKT?

Et godt samarbeid starter alltid med en hyggelig samtale.