Skilt & Dekor

Er du på utkikk etter skilt til din fasade, eller trenger du kanskje ett innendørsskilt til ditt inngangsparti? Vi designer og ordner med produksjon av alle mulige trykksaker og dekor slik at du trenger kun å forholde deg til en leverandør. Vi ordner også med montering på stedet, slik at du får ett ferdig produkt til avtalt pris. Ingen jobb er for stor eller for liten for oss. Vi designer din produksjon påforhånd og sender dette til godkjenning før det går til skiltproduksenten.

Skilt som tåler vær og vind

Filmen viser produksjon og montering av levert skilt levert hos Færder Nasjonalpark. Vi kommer med anbefalinger i forhold til materialvalg og utforming slik at produktet skal fremstå på best mulig måte i lang tid fremover. Vi er nøye med våre leveringer, og sørger for at du som kunde blir fornøyd med vår leveranse.

Vi designer og modellerer tegninger basert på dine ønsker før disse blir sendt videre til våre partnere hvor produksjonen finner sted. Vi har ett nasjonalt nettverk og tilbydere som kan hjelpe deg der du er. Du trenger kun å forholde deg til oss under hele vårt samarbeid.

VI GARANTERER GODE PRODUKTER

Hos oss er ingen ting etterlatt til tilfeldighetene. Vi sørger for at din bestilling blir levert etter beste standard og at du får ett produkt du kan være stolt av. Vi leverer skilt og annen dekor i alle størrelser og omfang, med eller uten belysning.

INNVENDIG DEKOR

Innvendig dekor kan løse flere oppgaver. Demp akustikk med våre spesialrammer, eller dekorer din vegg med bilder slik at man får lysnet opp lokalet. Det finnes uendelig med muligheter for både innvendig og utvendig dekor, og vi hjelper deg gjerne med både konseptutvikling og produksjon av slike produkter. Spør oss om mulige løsninger for ditt kontor. Vi modellerer alltid bilder av løsning på forhånd før produksjonen. Slik er du sikker på at leveransen blir slik som du hadde sett for deg.

GÅR DU MED TANKER OM NYTT SKILT ELLER ANNET DEKOR?

Spør oss om ett tilbud! Vi kommer gjerne for en gratis befaring.

EPOSTADRESSE

hello@veniro.no

ADRESSE

Grev Wedel Gate 1, 3111 Tønsberg

TELEFON

906 95 555

TA ET STEG I RIKTIG RETNING