Hosting og serverløsninger

Veniro har helt siden starten fokusert på å levere gode og bærekraftige løsninger
som gir bedrifter et varig fortrinn mot deres konkurrenter.

Vi er totalleverandør av både digitale og fysiske produkter som trykk og profilering.

SERVERLØSNINGER

Vi leverer servere med topp standard, som også skaleres automatisk etter nettrafikken. Vi garanterer god oppetid på alle servere levert hos oss.

BACKUP AVTALE

Har du noen gang blitt utsatt for ett «hacke- angrep» eller ønsker du å beskytte deg mot dette? Vi tilbyr gode backup- rutiner dersom uhellet først skulle være ute.

SIKKERHET

Vi er genuint opptatt av sikkerhet og personvern. Med serverløsning fra oss kan du føle deg trygg på at din date blir ivaretatt etter de strengeste regler.

WEBSERVERE SOM ELKSER WORDPRESS

Vi har dedikerte servere som oppfyller de høyeste krav og standarer. Har du allerede eller ønsker en ny hjemmeside i WordPress har vi også løsninger som passer perfekt til deres brukt, enten det skulle være på ett webhotell eller en egen server. Basert på antatt trafikk og mengde innhold finner vi den rette løsningen for nettopp din bedrift, og sammen sørger vi for optimal oppetid og ressursbruk i forhold til ønsket effekt og prestasjon.

Vi tilbyr også servere utenfor Norge, dersom du har ett internasjonalt publikum. Vi optimaliserer våre prosesser og skreddersyr den beste pakken for nettopp deg og din bedrift.

EPOST MED STERKE SPAMFILTERE

Har du din epost gjennom oss kan du være sikker på at du har strenge SPAM- filtere, slik at du slipper det meste av søppelpost og uinteressante mailer. Våre epostservere sørger for å luke ut de relevante epostene og blokkerer automatisk de som fremstår som ukjente og lite troverdige. Vi tilbyr også løsninger innenfor Exchange og Office365, dersom dette skulle være ett krav. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om hva som passer best til ditt bruk.

KOM I KONTAKT MED OSS

Et godt samarbeid starter alltid med en hyggelig samtale.

EPOSTADRESSE

hello@veniro.no

ADRESSE

Grev Wedel Gate 1, 3111 Tønsberg

TELEFON

906 95 555

TA ET STEG I RIKTIG RETNING