ØK SALGET MED EN EFFEKTIV NETTBUTIKK

Vi hjelper deg i gang med nettbutikken, og setter opp de integrasjonene som du måtte trenge. Enten det skulle være ulike betalingsløsninger, fraktleverandører eller kanskje du bruker ett eget regnskapssystem?

Vi hjelper deg også med alt rundt en nettbutikk som oppsett og utsendinger av nyhetsbrev og andre salgsfremmende tiltak som kan få fart i salget ditt. Vi har lang erfaring med utvikling av vellyktete nettbutikker, både av nasjonal og internasjonal størrelse.

Betalingsløsninger til din hjemmeside

BETALINGSLØSNINGER

Syntes du det er vanskelig og litt forvirrende når du skal ta valget om hvilken kortinnløser du skal velge for din nettbutikk? Vi har erfaringer med flere ulike tilbydere og vet hvilken som passer til din butikk og ditt omfang. Dessuten hjelper vi deg med alt fra integrasjon og oppsett til opplæring i hvordan man skal administrere en effektiv og god nettbutikk.

Betalingsløsninger til din hjemmeside

Hva sier kundene?

Sam Aasland - Marine Safety

Gutta har laget websider til flere firmaer jeg hvor jeg har hatt ansvaret for markedsføringen. Det er alltid en god og hyggelig dialog og jeg blir alltid fornøyd med arbeidet de gjør. Har null problemer med å anbefale Veniro.

FRAKT OG LEVERING

Vi hjelper deg å sette opp de ulike fraktmetodene for din nettbutikk. Kanskje ønsker du til og med å lage egne regler for når kunden skal betale frakt og ikke? Vi har erfaringen og tyngden som skal til for å kunne lage en vellykket nettbutikk. Vi kan også bistå i videre drift og vi kommer gjerne med ideer og forslag til hvordan du skal øke ditt salg gjennom denne kanalen.

GÅR DU MED TANKER OM NY NETTBUTIKK?

Et godt samarbeid starter alltid med en hyggelig samtale.

EPOSTADRESSE

hello@veniro.no

ADRESSE

Grev Wedel Gate 1, 3111 Tønsberg

TELEFON

906 95 555

TA ET STEG I RIKTIG RETNING