Design og Identitet

Vi er en gjeng med genuin interesse for design og branding. Våre grafikere hjelper deg med design og utforming av alt fra logo til bedriftsprofil som kan brukes både internt og til utsendelse til f. eks presse eller andre som har interesse av dette. Logo og profil er noe du skal være stolt av, og dette er ofte kjernen av det videre arbeidet i din bedrift.

TRYKKSAKER

Veniro leverer alt fra design og utforming av små trykksaker som visittkort og bannere til utendørs skilt med og uten belysning. Vi designer alt på forhånd og gir deg en skisse slik at du kan se hvordan det ferdige sluttproduktet vil se ut. Vi samarbeider med kun de beste leverandørene for disse tjenestene, og vi tar oss av all kommunikasjon og oversendinger av trykkfiler. På denne måten trenger du som kunne kun å forholde deg til en aktør. Besøk oss eller ta kontakt for mer informasjon om hvilke produkter vi kan tilby.

BRANDING

Har du en logo som trenger en liten forfriskning, eller er du på utkikk etter noe helt nytt? Uansett hvilken situasjon du er vi kan du snakke med oss for en komplett og profesjonell utforming av ditt produkt. Våre grafikere på huset har lang erfaring innen logo, og identitetsbygging og vi hjelper deg mer enn gjerne med dette. Besøk eller kontakt oss for en uforpliktende prat om din merkevare.

TA KONTAKT MED OSS I DAG

Et godt samarbeid starter alltid med en hyggelig samtale.

EPOSTADRESSE

hello@veniro.no

ADRESSE

Grev Wedel Gate 1, 3111 Tønsberg

TELEFON

906 95 555

TA ET STEG I RIKTIG RETNING