Søkemotoroptimalisering (SEO)

Har du allerede en hjemmeside eller ønsker du kanskje en ny hjemmeside som gir gode resultater på Google søk? Få ett fortrinn over dine konkurrenter ved å søkemotoroptimalisere ditt innhold og opplev økt interesse rundt din merkevare. Google alene står for rundt 200 millioner søk hver eneste dag og hele 80% av brukerne på internett bruker Google jevnlig.
søkemotoroptimalisering-hjemmeside

BEST I KLASSEN

Mange ser i dag på Google som en ekstra selger som jobber for deg 24/7. Vi er i utgangspunktet enig i denne tankegangen. Ved å trone høyt på Google sine lister for ditt område vil du automatisk få ett publikum som er vesentlig mye større enn ved direkte salg. Dette kan være en utløsende faktor for at nettopp du vinner det neste oppdraget. Det finnes dessverre ingen enkel bakvei for å få god SEO eller søkemotoroptimalisering på din side. Dette er noe som må jobbes med, og systematisk evalueres over tid. Ved å følge nøye med på brukeratferd og ved å analysere brukerstatistikk kan man lage en god fremtidsplan for økt rekkevidde og salg gjennom sin plattform.

søkemotoroptimalisering-hjemmeside

FORTSATT IKKE OVERBEVIST?

Hør hva noen av våre kunder sier
Veniro har laget ny hjemmeside til klinikkhaukeland.no.
Vi er svært fornøyde med resultatet og ikke minst prosessen underveis.

– Lars Haukeland, Klinikk Haukeland

søkemotoroptimalisering-seo

SØKEOPTIMALISERING

En god SEO- strategi handler i bunn og grunn om å kjenne til dine kunder. Relevante landingssider og skreddersydd tekst er ett must i enhver SEO- strategi. Vi liker å si at søkemotoroptimalisering består av to viktige elementer; teknisk oppbygging og selve innholdet. Google gir den hjemmeside en Quality Score basert på visse faktorer som igjen påvirker hvordan din hjemmeside vil prestere i Google søk.

VI TAR SEO PÅ ALVOR

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

EPOSTADRESSE

hello@veniro.no

ADRESSE

Grev Wedel Gate 1, 3111 Tønsberg

TELEFON

906 95 555

TA ET STEG I RIKTIG RETNING