Bildekor

Kunde: Silikal Nordvest AS

Prosjekt: Bildekor

Nettside: http://silikal-nordvest.no

Trykk og montering: Reklamehuset Higraf

Silikal Nordvest leverer industrigulv til store deler av Norge, og i anledning ny hjemmeside og tydliggjørelse av profil ville Silikal Nordvest ha profilering på sine biler. Vi designet bildekor / foliering av hele deres flåte bestående av alt fra stasjonsvogn til pickup og lastebil. Reklamehuset Higraf bistod i å printe ut bilfolien og montere dette på alle deres biler.

Silikal Nordvest holder til i Sistranda og geografi har aldri stoppet oss. Ved avstandssamarbeid benytter vi lokale krefter til å utføre oppgaven slik at dette blir lettest mulig for kunden.

NY HJEMMESIDE

Veniro har stått for ny hjemmeside for Silikal Nordvest. Oppsett og implementering samt design og funksjonalitet har blitt satt opp i tett samarbeid med kunden. Hjemmesiden er selvfølgelig responsiv og tar hensyn til besøk fra alle plattformer som datamaskin, tablet og mobiltelefon. Silikal Nordvest hadde ett ønske om å få en hjemmeside som reflekterte deres profesjonalitet og dedikasjon til yrket. Med en oppdatert hjemmeside kan de nå markedsføre seg videre mot nye kunder og segmenter.

TRENGER DU HJELP TIL LIGNENDE TJENESTER?

Et godt samarbeid starter alltid med en hyggelig samtale.