Hjemmeside levert til Silikal Nordvest

Kunde: Silikal Nordvest AS

Prosjekt: Utvikling av ny hjemmeside

Nettside: http://silikal-nordvest.no

Silikal Nordvest kontaktet oss med ett ønske om nye hjemmesider. Sammen med kunden ble det utviklet ett konsept og design som senere ble implementert på hjemmesiden. Ved hjelp av ett tett samarbeid mellom Silikal Nordvest og Veniro Media Solutions ble hjemmesiden publisert og har siden den tid fått økt trafikk og omfang. Tekster er utviklet med tanke på relevante søk for deres yrkesbransje, og søkemotoroptimaliseringen (SEO) har blitt utviklet med dette i bakhodet.

RESPONSIVT DESIGN

Silikal Nordvest sine hjemmesider er selvfølgelig 100% responsive, og fungerer utmerket på ulike plattformer enten det er via datamaskin, tablet eller mobiltelefon. Den typiske Silikal Nordvest kunden besøker ofte hjemmesiden fra eldre browsere og det har derfor også blitt satt mye fokus for å optimalisere mot disse tidligere versjonene.

Silikal-iphonexmax

HVA SIER KUNDEN

«Veniro hjalp Silikal Nordvest AS med ny grafisk profil og nettside i 2015. Vi er så fornøyd at vi idag bruker Veniro på alt av grafisk materielle og design. De er gode sparringspartnere og jobber aktivt med deg for å finne ut hva som vil fungere godt i nettopp din bransje.

Kjempeflinke folk, som imponerer meg hver eneste gang!»

Per Ivar Aasland

Daglig leder
Silikal logo

BILDEKOR

Etter lanseringen av ny hjemmeside for Silikal Nordvest ble det også besluttet at de ønsket bildekor for hele sin flåte. Veniro har derfor designet bilfolie til alt fra stasjonsvogner og pickup til deres lastebiler. Silikal Nordvest holder til i Sistranda og derfor ble det valgt ett lokalt trykkeri for print og montering av bilfolien. Klikk på knappen under for å se flere bilder fra prosjektet.

HAR DU ET LIGNENDE PROSJEKT?

Et godt samarbeid starter alltid med en hyggelig samtale.