FOTOSHOOT HOS TM KLINIKKEN

Kunde: TM Klinikken

Prosjekt: Fotografering

Nettside: https://www.tmklinikken.no

TM Klinikken tok kontakt med oss angående design av ny hjemmeside. TM Klinikken har sin praksis i Fredrikstad, men hadde blitt anbefalt Veniro som webleverandør fra tildigere kunde. Dette ble grunnlaget for ett nytt foto oppdrag. Vi dro over dammen og tok første møte som viste seg å resultere i ett godt samarbeid med TM Klinikken.

Tm klinikken foto
Portrett av Ine Møller - Photoshoot Veniro

HVA SIER KUNDEN

«Veniro har laget ny hjemmeside til tmklinikken.no. Vi er svært fornøyde med resultatet og ikke minst prosessen underveis. Vi opplevde at Veniro satte seg godt inn i vår bransje og møtte svært godt forberedt til våre møter, og imøtekom våre ønsker hele veien. Veniro er teknisk og faglig avanserte, er svært tilgjengelige og jobber raskt med klare tidsfrister. Tusen takk for et supert samarbeid og vi gleder oss til mer i fremtiden.«

Ine Møller Anwar

Eier / fagansvarlig
Portrett av Ine Møller - Photoshoot Veniro

NY HJEMMESIDE

Ved å klikke på knappen nedenfor kan du lese mer om vårt prosjekt i forbindelse med design og publisering av ny hjemmeside for TM Klinikken. Vi har laget en responsiv hjemmeside som tilpasses automatisk til ulike skjermstørrelser og enheter og som viser seg å være god på organiske søk.

iPad visning av TM klinikken

TRENGER DU NYE FOTO ELLER HJEMMESIDE?

Et godt samarbeid starter alltid med en hyggelig samtale.