Ny hjemmeside for Landstreff Lillehammer

Kunde: Landstreff Lillehammer / Lillehammer Olympiapark

Prosjekt: Ny hjemmeside

Nettside: www.landstrefflillehammer.no

Sammen med Landstreff Lillehammer utviklet vi en av Norges mest besøkte nettside for russen. Landstreff Lillehammer arrangerte sitt første russetreff allerede i 1992, og har siden den gang fått en god posisjon i markedet som ett av Norges største russetreff. Veniro Media Solutions stod for design og utvikling av deres nye webportal.

Responsivt design

Brukermønsteret er i konstant forandring, og flere bruker i dag mobiltelefon til søk på nett enn tidligere. Landstreff Lillehammer er i likhet med alle våre andre nettsider utviklet med dette i baktanken. Nettsidene skaleres automatisk etter brukerens oppløsning og er derfor kan denne fremstilles på en god måte både ved mobil og nettbrett. Hjemmesiden er også SEO- optimalisert som hjelper siden å få god organisk treff fra Google.

Designmanual

Veniro har utformet komplett profil til Landstreff Lillehammer bestående av ny logo, og fargeprofil for videre promotering. Støtteelementer som blir brukt videre i animasjoner, reklamefilmer, bannere og til digitalt innhold er også utviklet i tråd med profilen. Det ble også designet en helt egen font i utarbeidelse av denne logoen, noe som kan brukes videre i markedsføringen av eventet.

iPhone og Android App

Ved lansering av hjemmesiden ble det også lansert en IOS og Android app med sømløs integrasjon mot hjemmesiden. Appen er webbasert og informasjon om nyheter, artistslipp og andre nyheter kan derfor publiseres direkte fra ett eget dashbord som ble utviklet samtidig med appen. Her har Landstreffet også muligheter for å sende ut push- notifikasjoner til alle sine brukere. Dette gir mulighet for direkte kontakt med de besøkene både før, under og etter selve russefeiringen.

HAR DU ET LIGNENDE PROSJEKT?

Et godt samarbeid starter alltid med en hyggelig samtale.