Chickelacke Chickelacke

Kunde: Landstreff Lillehammer / Lillehammer Olympiapark

Prosjekt: Utvikling av festival applikasjon

Nettside: www.landstrefflillehammer.no

Landstreff Lillehammer troner som ett av Norges største russetreff. Første arrangementet gikk av stabelen allerede i 1992. Siden den gang har eventet vokst i populæritet og omfang. Veniro har bistatt med ny profil, hjemmeside og app til Landstreff Lillehammer.

Sømløs integrasjon mot nettside

Landstreff Lillehammer hadde ett ønske om å få laget an app til både IOS og Android hvor de kunne publisere nyheter, nye artistslipp og annen nyttig informasjon forbundet med arrangementet. Sammen med kunden bestemte vi oss for å lage en app med integrasjon mot nettsiden, og med ett eget dashboard for publikasjoner av info og artister. Her kan kunden også sende ut push- varsling til sine flere tusen brukere.

Interaktiv festivalkart

På store eventer kan interaktive festivalkart være en fin måte å kommunisere de ulike tilbudene på. Her kan vi enkelt vise de besøkende hvor de finner toaletter, dusj, ulike mattilbud etc. Kartet kan også vise deg veien til hvert enkelt interessepunkt ut i fra din posisjon på kartet. Tjenesten er en modifisert utgave av Google Maps, noe som mange er kjent med fra tidligere.

Keep up to date

Appen inneholder en Instagramfeed som viser nytt innhold publisert av Landstreffet. Denne oppdateres jevnlig med nye bilder fra arrangementet. Instagram er en god plattform for å treffe den rette målgruppen, som er gutter og jenter mellom 15 – 20 år. Instagram har fått graftig vekst i brukere i nettopp denne målgruppen og har derfor blitt en viktig kanal for Landstreff Lillehammer.

Designmanual

Veniro har utformet komplett profil til Landstreff Lillehammer bestående av ny logo, og fargeprofil for videre promotering. Støtteelementer som blir brukt videre i animasjoner, reklamefilmer, bannere og til digitalt innhold er også utviklet i tråd med profilen. Det ble også designet en helt egen font i utarbeidelse av denne logoen, noe som kan brukes videre i markedsføringen av eventet.

Ny hjemmeside

Landstrefflillehammer.no ble utviklet og relansert i løpet av noen få måneder. Siden har jevn og god trafikk og stiller krav til meget god serverkapasitet i perioder. Med servere fra Syse kan vi skalere kapasitet etter behov og sørge for at siden ikke går under ved billettslipp. Hjemmesiden er designet med ett moderne brukergrensesnitt som skal appelere til brukerne og denne skaleres selvfølgelig etter brukerens oppløsning. Dette er hva vi kaller for responsivt design, og dette er selvfølgelig ett must for alle hjemmesider i dag.

HAR DU ET LIGNENDE PROSJEKT?

Et godt samarbeid starter alltid med en hyggelig samtale.