NY OG OPPDATERT HJEMMESIDE

Kunde: TM Klinikken

Prosjekt: Ny hjemmeside

Nettside: https://www.tmklinikken.no

TM Klinikken er en salong i Fredrikstad som tilbyr alt fra skjønnhetsbehalinger til legetjenester. Vi ble kontaktet da disse ønsket ny hjemmeside med tilhørende butikkløsning. Vi reise over dammen og tok en briefing med kunden, og fikk skrevet ned viktig poeng som nettsiden måtte inneholde. Deretter satt vi oss på tegnebrettet og skisserte opp nettbutikken slik den ville se ut før vi begynte med selve utviklingen.

Nettbutikk

TM Klinikken ville ha en moderne og estetisk hjemmesiden med tilhørende nettbutikk- funksjon. Vi bygget den nye nettbutikken i Woocommerce slik at kunden kan redigere og legge ut nye produkter underveis. Hjemmesiden er selvfølgelig 100% responsiv og deres kunder kan enkelt handle deres varer direkte fra sofaen. Vi har også etablert en egen løsning for salg av gavekort hvor kunden selv kan bestemme ønsket beløp. Gavekortet blir sendt direkte til mottakeren, og betalingen skjer via Stripe.

Hva sier kunden

«Veniro har laget ny hjemmeside til tmklinikken.no. Vi er svært fornøyde med resultatet og ikke minst prosessen underveis. Vi opplevde at Veniro satte seg godt inn i vår bransje og møtte svært godt forberedt til våre møter, og imøtekom våre ønsker hele veien. Veniro er teknisk og faglig avanserte, er svært tilgjengelige og jobber raskt med klare tidsfrister. Tusen takk for et supert samarbeid og vi gleder oss til mer i fremtiden.»

Ine Anwar Møller

Eier/ fagansvarlig
Portrett av Ine Møller - Photoshoot Veniro
Portrett av Ine Møller - Photoshoot Veniro
Collage av TM Klinikken

Fotografering

I samarbeid med våre samarbeidspartner innen fototjenester har vi levert en komplett bildebank som i dag brukes på alt fra hjemmesiden til sosiale medier. Bildebanken gjør det enkelt for kunden å kunne benytte høykvalitetsfoto til alle publiseringer, og samtidig skaper dette ett profesjonelt uttrykk på hjemmesiden.

Collage av TM Klinikken

HAR DU ET LIGNENDE PROSJEKT?

Et godt samarbeid starter alltid med en hyggelig samtale.