BIL OG BUSSDEKOR TIL KLINIKK HAUKELAND

Kunde: Klinikk Haukeland

Prosjekt: Bildekor og bussdekor

Nettside: https://www.klinikkhaukeland.no

Klinikk Haukeland i Drammen ønsker å nå ut til lokalbefolkningen i Drammen om sin plastisk- og kosmetiske klinikk. I samarbeid med kunden designet vi både bilfolie og bussreklame som har vist seg å gjøre inntrykk. Meningen med denne reklamen var å skape en oppmerksomhet rundt den klinikken som også konkurrerer i ett konkurransefylt marked. I ettertid kan man godt si at dette har virket positivt. Flere tilbakemeldinger har kommet på at kundene har sett både bilen og bussen som kjører rundt i Drammens gater.

NY HJEMMESIDE

«Veniro har laget ny hjemmeside til klinikkhaukeland.no. Vi er svært fornøyde med resultatet og ikke minst prosessen underveis. Vi opplevde at Veniro satte seg godt inn i vår bransje og møtte svært godt forberedt til våre møter.
Veniro er teknisk og faglig avanserte, er svært tilgjengelige og jobber raskt med klare tidsfrister.
Vi vil så langt takke for samarbeidet, men har flere prosjekter som vi benytte oss av Veniro til å hjelpe oss med. Anbefales!»

– Lars Haukeland, Daglig leder og eier av Klinikk Haukeland

Konsultasjoner-Klinikk-Haukeland

FOTOGRAFERING

Sammen med vår samarbeidspartner innen fotografering har vi fått tatt bilder av hele klinikken, de ansatte og noen ulike behandlinger og operasjoner. Bildene er svært viktig for å kunne lage ett pent uttrykk på nettsiden, og nettopp derfor har dette blitt prioritert i også dette prosjektet.

HAR DU ET LIGNENDE PROSJEKT?

Et godt samarbeid starter alltid med en hyggelig samtale.